De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Webinar: Los het piek probleem op met peer-to-peer technologie

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: webseminar
onderwerp: interne communicatie
wanneer: van 5 februari 2018
Duur: 50 minuten
prijs: Deelname is gratis

Boek nu

Hoe kunt u optimaal gebruik maken van het interne netwerk tijdens een webinar? Los het “piek probleem” op met peer-to-peer technologie.
Hoe kunt u optimaal gebruik maken van het interne netwerk tijdens een webinar? Los het “piek probleem” op met peer-to-peer technologie.

Voor grote organisaties met duizenden werknemers en kantoren over heel de wereld, zijn interne webcasts enorm belangrijk om werknemers te kunnen informeren, betrekken bij de organisatie en te trainen. Echter, vereisen uitzendingen voor zulke grote aantallen een serieuze bandbreedte en capaciteit van het bedrijfsnetwerk.

Webcasts maken het mogelijk werknemers wereldwijd te bereiken op een interactieve manier, waardoor de betrokkenheid van werknemers met de organisatie toeneemt. Maar als alle werknemers gelijktijdig naar een live video webcast willen kijken, is de kans groot dat de beeldkwaliteit slecht is of dat er zelfs helemaal geen beeld is. De internetverbinding is simpelweg niet toereikend om iedereen te voorzien van een hoge kwaliteit live webcast. Organisaties hebben dan te maken met een “piek probleem”.

In dit webinar laten we zien hoe peer-to-peer technologie er op een laagdrempelige manier voor zorgt dat alle medewerkers tegelijk een webinar kunnen bekijken, zonder dat het interne netwerk overbelast raakt. Hulp vanuit IT is hierbij niet nodig.

Locatie

Online,

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden