De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Webinar: Hoe houdt u een uur online aandacht vast van uw doelgroep?

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: webseminar
onderwerp: online marketing
wanneer: van 3 juli 2017
Van 15:00 tot 16:00
prijs: Gratis

Boek nu

Deelnemers kijken gemiddeld maar liefst 57 minuten aandachtig naar een webinar. Om in dit uur succesvol uw boodschap over te brengen, zijn interactie en goede content van groot belang. Leer hoe u van webinars het krachtigste visitekaartje van uw organisatie maakt

Organisatie:
Webinar.nl
Rivium Boulevard 176
2909LK Capelle aan den IJssel
010-2829500


Met webinars kunnen grote & middelgrote organisaties op een effectieve- en laagdrempelige manier communiceren met grote groepen mensen wereldwijd.

Uit onderzoek blijkt dat mensen een veel grotere voorkeur hebben om video te bekijken dan een email, document of artikel te lezen. Mensen blijven bij interactieve live video bijna een uur kijken, luisteren en vooral ook meedoen waardoor een boodschap écht over komt. Communiceren met interactieve live video via het internet, zoals een webinar, is heel effectief.

Dit betekent voor organisaties dat ze met een webinar/interactieve online video een uur aandacht kunnen trekken van een klant, een medewerker of burger.

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden