De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Gratis Webinar: Verhoog de effectiviteit van uw boodschap met Next Generation Webinars

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: webseminar
onderwerp: strategie
wanneer: van 12 februari 2018
prijs: Gratis Webinar

Boek nu

Hoe trekt u meer kijkers? Hoe zorgt u voor optimale betrokkenheid van uw kijkers? En welke interactie mogelijkheden kunt u het beste inzetten?
Dankzij Next Generation webinars zorgt u niet alleen voor een groter bereik, maar ook voor meer betrokkenheid met de kijkers. Dit dankzij alle interactie mogelijkheden die ons platform biedt – en dat alles in HD kwaliteit. De nieuwste generatie webinars bieden tal van mogelijkheden om het aantal kijkers te optimaliseren en ervoor te zorgen dat kijkers écht betrokken raken bij uw boodschap.

Bij het organiseren van een webinar wilt u zorgen dat u de maximale resultaten kunt behalen. Het nieuwe platform wordt continu verbeterd om dit doel te kunnen bereiken. Het Next Generation platform is juist gebouwd met dat doel voor ogen. Afgelopen jaar is het Next Generation platform geïntroduceerd, maar deze wordt continu doorontwikkeld. Zo kunnen wij blijvend zorgen voor de ultieme experience – in HD kwaliteit.

Zo zijn er verschillende nieuwe features toegevoegd die het mogelijk maken meer kijkers te bereiken en de betrokkenheid te verhogen. De vraag is natuurlijk: wat is er dan precies verandert en nog belangrijker: hoe ziet het er dan uit? Aangezien een beeld meer zegt dan 1000 woorden, geven we een speciaal webinar over Next Generation webinars.

Trefwoorden

Webinar, Online Seminar

Locatie

Online,

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden