De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Masterclass: Make Disruption Work

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: masterclass
onderwerp: strategie
wanneer: 23 juni 2017
De Masterclass is van 10:00 tot 18:00
prijs: €799,- voor een geheel verzorgde masterclass, inclusief lunch en borrel.
good to know: De prijs is exclusief BTW

Boek nu

SparkOptimus organiseert de Masterclass ‘Make Disruption Work’ voor ambitieuze change en business leaders. De masterclasses worden gegeven door experts uit het veld, waaronder managing partners Tom Voskes en Alexandra Jankovich. Zij baseren zich op het 5D-model, met een aantal praktische stappen om digitale innovaties en technologische ontwikkelingen om te zetten in groei.
In de ochtendsessies wordt ingegaan op de eerste twee stappen in het 5D model: discover & define.

Je wordt meegenomen in de strategieën van bestaande disruptieve spelers en welke technologieën in de (nabije) toekomst voor verdere disruptie kunnen zorgen.

Daarnaast laten we je zien hoe je een visie ontwikkelt door je te laten zien wat digitalisering en nieuwe technologie in de praktijk betekent voor business modellen en de klantpropositie.

Na de lunch behandelen we de overige drie onderwerpen uit het 5D model: describe, drive & delight.

We beginnen de middag met handvaten hoe je jouw visie omzet in vereisten voor een business model, technologische benodigdheden, en operatie & organisatie. Onderwerpen die de revue passeren zijn cross-functionele teams, data gedreven opereren en agile werken.

Nu je een visie hebt en je alle vereisten in kaart hebt gebracht is het tijd om het plan concreet te maken. We laten zien welke stappen je moet volgen om jouw organisatie in staat te stellen disruptie te gebruiken voor groei. We gaan hierbij in op wanneer je de stappen moet nemen, hoe je de transformatie organiseert en deze op schema houdt.

Het laatste onderdeel van de masterclass gaat over het daadwerkelijk realiseren van het plan. Vragen die we beantwoorden zijn: hoe neem je stakeholders mee in de transitie? Hoe overtuig je mensen van de noodzaak te veranderen?

Aan het eind van de masterclass heb je kennis gemaakt met alle tools om jou de change leader binnen jouw organisatie te maken.

De dag eindigt met een netwerkborrel waar je kunt napraten over de dag of ervaringen kunt uitwisselen met je mede-deelnemers. De sprekers van de dag zijn ook aanwezig voor verdere vragen die niet tijdens de sessies beantwoord zijn.

Datum

23 juni 2017

Sprekers

  • Tom Voskes, Managing Partner, SparkOptimus
  • Alexandra Jankovich, Managing Partner, SparkOptimus

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden