De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Voor dit event is korting beschikbaar

Privacy en GDPR

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: sessie
onderwerpen: media, nieuwe media, online marketing
wanneer: van 12 december 2017
prijs: Deelname voor MWG-leden is gratis. Voor niet-leden bedragen de kosten €70,- exclusief BTW

Vanaf mei 2018 kunnen we er echt niet meer omheen. De GDPR-wet is dan een hard feit in de EU. Deze privacywet dwingt de mediabranche om opnieuw te kijken naar persoonsgegevens en hoe deze verwerkt moeten worden. Kortom een goed onderwerp om centraal te stellen en te bespreken tijdens de MWG-bijeenkomst van 12 december. En waar kan een onderwerp over privacy als beste besproken worden? Juist! In een gevangenis..

Organisatie:
MWG
Nassaukade 300-hs
1015RJ Amsterdam
0645768888


De MWG is dé branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie met een passie voor media. Onze leden zijn werkzaam bij onder meer adverteerders, media-, digitale- en onderzoeksbureaus en exploitanten/uitgevers. Het doel van de MWG is de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Dit doen we door verbindingen te leggen tussen media partijen en door een platform te zijn voor mensen die zich bezighouden met commerciële media. Dankzij MWG kunnen zij elkaar regelmatig ontmoeten, inspireren en hun kennis vergroten.

De MWG is in 1971 opgericht met als doel om via diverse bijeenkomsten en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Daarnaast is MWG een sociaal platform dat de mogelijkheid biedt mensen uit het vak te ontmoeten.

De vereniging wordt geleid door het bestuur en diverse commissies die bestaan uit specialisten uit diverse disciplines binnen het mediavak. Zij organiseren o.a. het jaarlijkse MWG Mediacongres en de jaarlijkse MWG AMMA Awards. Ook organiseert MWG zeven keer per jaar een themamiddag.

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden