De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Voor dit event is korting beschikbaar

MWG Mediacongres

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: congres
onderwerpen: communicatie/pr, creatie/design, interactieve marketing, media, nieuwe media, online marketing, strategie
wanneer: van 8 februari 2018
prijs: Niet ledenprijs: 595

Meer info volgt!

Organisatie:
MWG
Nassaukade 300-hs
1053LN Amsterdam
0645768888


De MWG is dé branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie met een passie voor media. Onze leden zijn werkzaam bij onder meer adverteerders, media-, digitale- en onderzoeksbureaus en exploitanten/uitgevers. Het doel van de MWG is de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Dit doen we door verbindingen te leggen tussen media partijen en door een platform te zijn voor mensen die zich bezighouden met commerciële media. Dankzij MWG kunnen zij elkaar regelmatig ontmoeten, inspireren en hun kennis vergroten.

De MWG is in 1971 opgericht met als doel om via diverse bijeenkomsten en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Daarnaast is MWG een sociaal platform dat de mogelijkheid biedt mensen uit het vak te ontmoeten.

De vereniging wordt geleid door het bestuur en diverse commissies die bestaan uit specialisten uit diverse disciplines binnen het mediavak. Zij organiseren o.a. het jaarlijkse MWG Mediacongres en de jaarlijkse MWG AMMA Awards. Ook organiseert MWG zeven keer per jaar een themamiddag.

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden