De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Business Data Scientist

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: studiedag
onderwerp: strategie
wanneer: 26 oktober 2017

Boek nu

In deze Data Science opleiding wordt u opgeleid tot Business Data Scientist en leert u m.n. data te interpreteren op business relevantie en deze te vertalen naar innovatieve producten/diensten.
Een Business Data Scientist is een Data Scientist die zich heeft gespecialiseerd in het vinden van de aansluiting bij de business. Een Business Data Scientist creëert waarde door de juiste business vragen te stellen, relevante data te ontsluiten en deze te vertalen naar innovatieve toepassingen. Een Business Data Scientist interpreteert data op business relevantie, vertaalt deze naar product/dienst innovaties en 'verkoopt' deze binnen de organisatie. Hierin ligt dus de meerwaarde van de Business Data Scientist ten opzichte van de 'traditionele', meer technische Data Scientist.

Data Scientists hebben de know-how om data technisch te ontsluiten en te analyseren. Deze technische know-how is noodzakelijk, maar volstaat in veel gevallen niet. De kunst is om data in te zetten ter verbetering van de organisatie en het bedrijfsresultaat. Hier komt dus de Business Data Scientist in beeld.

In deze actuele en inspirerende 10-daagse Business Data Scientist opleiding:
- Bouwt u een helder beeld van het belang, de relevantie en de inhoud van de functie van Business Data Scientist zoals deze in ondernemingen steeds meer vorm krijgt.
- Verwerft u een actueel inzicht in de toegenomen rol van data in de samenleving in het algemeen en in de bedrijfsvoering in het bijzonder.
- Leert u, met behulp van moderne technologieën, data te verzamelen, beschikbaar te maken, te ontsluiten en te analyseren.
- Leert u op basis van business kennis, bedrijfsrelevante analyses te maken uit de beschikbare data.
- Leert u geproduceerde kennis actief in te zetten door deze op de juiste wijze (naar vorm, tijd en communicatiewijze) onder de aandacht te brengen van decision makers.

Trefwoorden

Business Data Scientist Opleiding Data Science

Locatie

Omgeving Utrecht,

Prijs:

De kosten van de 10-daagse Business Data Scientist opleiding bedragen € 7.900,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief het studiemateriaal, lunches, koffie/thee en 5 overnachtingen met ontbijt en diner.

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden