De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Cross Media Café AR/VR/MR

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: seminar
onderwerp: media
wanneer: van 20 maart 2018
van 14:00 uur tot 17:00
prijs: Gratis

Boek nu

Als mediamaker wil je voorop blijven lopen en experimenteren met immersive vormen van storytelling zoals Augmented Reality, Virtual Reality en Mixed Reality. Wat zijn de mogelijkheden van AR/VR/MR? Wat zijn de trends en businesskansen? Voor welke content is AR/VR/MR geschikt? Media Perspectives (voorheen iMMovator en Hilversum Media Campus) en Beeld en Geluid organiseren 20 maart een Cross Media Café over de mogelijkheden van Augmented-, Virtual- en Mixed Reality. Met onder andere presentaties van &samhoud media, Dutch Rose Media en Studio Puckey.
De bijeenkomst vindt plaatst tussen 14:00 – 17:00 uur in Beeld en Geluid. Aansluitend kunt u informeel doorpraten tijdens de borrel met experts en andere aanwezigen. Op het programma staan de volgende sprekers:

- &samhoud media: Trends en business van 360 video content
Laura Talsma, VR Cinema Content Specialist van The VR Cinema en &samhoud media, bespreekt de trends en business van 360 video content. Ze deelt haar ervaringen met welke content succesvol is en wat er komt kijken bij het maken en vermarkten van 360 video content.

- Dutch Rose Media: Succesvol zijn op lange termijn
Natasja Paulsen, Creative Director van Dutch Rose Media, geeft tips over een content-gerichte AR strategie, om in een vakgebied waar de technologie hals over kop vooruit gaat, ook op de lange termijn succesvol te kunnen zijn. Verder vertelt Dutch Rose Media over hun plannen om een volumetric video capture studio op te zetten in Nederland.

- Dajo Brinkman: Visie op de huidige stand van de markt
Dajo Brinkman, 360 camera operator actief voor verschillende partijen in de Nederlandse VR/AR/MR markt, deelt zijn ervaringen in de dagelijkse realiteit van VR video productie en geeft zijn visie op de huidige stand van de markt.

- Studio Puckey: Verschillende niveaus van immersion
Jonathan Puckey van Studio Puckey vertelt over het project Dance Tonite, waarin bewust gekozen is om de ervaring voor verschillende niveaus van immersion toegankelijk te maken en om WebVR als technologische basis te gebruiken.

Datum

van 20 maart 2018

Sprekers

  • Laura Talsma, VR Cinema Content Specialist , The VR Cinema en &samhoud media
  • Natasja Paulsen, Creative Director, Dutch Rose Media
  • Dajo Brinkman, 360 camera operator, Freelancer
  • Jonathan Puckey, Interactive Designer, Studio Puckey

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden