De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Voor dit event is korting beschikbaar

Masterclass Online Reputatie Management

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: masterclass
onderwerp: online marketing
wanneer: van 13 oktober 2017
van 13:00 tot 17:00
over: Kevin Lamers is al een aantal jaar actief bij Buzzcapture, nu als Head of Content waar hij verantwoordelijk is voor alle externe communicatie. Bovendien is hij ook succesvol woordvoerder voor Buzzcapture.
prijs: De prijs per masterclass bedraagt € 265. Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).
good to know: Inloop 13:00 incl lunch. Masterclass begint om 13:30

“Veel organisaties komen pas achter het belang van reputatiemanagement ná een crisis over wanneer het slecht gaat. Reputatiemanagement gaat niet alleen over het uit een gat kruipen, maar ook juist om het vasthouden en versterken van je huidige reputatie. Reputatie komt immers te voet, maar gaat te paard. Het belang hiervan mag dan ook niet worden onderschat.”, aldus Kevin Lamers.

Hoe zorg je voor meer inzicht in jouw huidige reputatie en op welke manier kan je dit managen? Kevin Lamers, geeft communicatieprofessionals directe handvatten om een reputatie inzichtelijker te maken.

Trefwoorden

Online Marketing, Reputatiemanagement, EURIB, Online Reputatie,

Locatie

Novotel Brainpark Rotterdam , Rotterdam

Prijs:

Voor dit event is korting beschikbaar

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Master-programma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Meer informatie

Informatie opvragen

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden