De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Voor dit event is korting beschikbaar

ESOMAR Congress 2017

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: congres
onderwerpen: creatie/design, interactieve marketing, marketing intelligence / market research
wanneer: van 10 tot 13 september 2017

Boek nu

ESOMAR viert 70 jaar aan data, onderzoek en marktinzichten met congres in festivalstijl in Amsterdam. Creativiteit, innovatie en marktinzichten smelten samen op ESOMAR Congress – van 10 tot en met 13 september 2017.
ESOMAR, de internationale organisatie voor data-analyse, marktonderzoek en -inzichten, viert haar zeventigste verjaardag met een uniek festival in de Beurs van Berlage. Van 10 tot en met 13 september 2017 verwelkomt Amsterdam professionals en hun baanbrekende inzichten op ESOMAR Congress: dé innovatiehotspot voor de branche gericht op data, onderzoek en marktinzichten. Tijdens het festival laten internationale merken – zoals Microsoft, Pepsi, Nestlé, Air France-KLM, Coca-Cola en easyJet – zien hoe zij business intelligence en marktinzichten inzetten om strategieën en producten te ontwikkelen voor hun organisatie. Ook toonaangevende Belgische en Nederlandse bedrijven zullen spreken op het festival.

Trefwoorden

Esomar, data, onderzoek, marktinzichten, innovatie

Locatie

Beurs van Berlage, Amsterdam

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden