De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Training/module Effectieve Evenementenorganisatie

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: 1-2 daagse training
onderwerp: professionele vaardigheden
wanneer: van 26 tot 27 september 2017
desgewenst incl. diner en logies
prijs: excl. BTW incl. maaltijden drankjes en trainingsmaterialen

Boek nu

Het succesvol organiseren van evenementen vraagt om een gedegen voorbereiding, kennis van ‘vak en markt’, een behoorlijke dosis creativiteit, sterk organisatorisch vermogen en logistiek inzicht. Hiervoor biedt Effectivents de training Effectieve Evenementenorganisatie aan.

Een állesomvattende, tweedaagse training eventmanagement, die alle ‘tools’ in handen geeft om tot succesvolle evenementen te komen: van het bedenken van een invulling die boeit, prikkelt, raakt en beweegt tot de succesvolle uitvoering van het evenement.

Met veel tips, praktijkvoorbeelden en checklists en ruim aandacht voor trends en valkuilen. De training leert u efficiënter en effectiever te organiseren.

Een programma voor wie op zoek is naar verfrissende ideeën en inzichten, zijn of haar kennis van evenementen wil vergroten en de weg in de evenementenmarkt sneller wil kunnen vinden. Een stevige houvast.

Trefwoorden

event management evenementen evenementenorganisatie eventmarketing eventcommunicatie eventmanagement event organiseren

Locatie

Villa Augustus Dordrecht,

Prijs:

Zie ook de combinatiemogelijkheden van deze module als onderdeel van de Verkorte Opleiding Allround Event Management bij Effectivents.

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden