De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Voor dit event is korting beschikbaar

Training/cursus Creatieve Evenementenconcepten

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: 1-2 daagse training
onderwerp: creatie/design
wanneer: van 28 tot 29 november 2017
Naar keuze in- of exclusief overnachting
over: Creatieve eventconcepten
prijs: incl. lunches, diner, logies, trainingsmaterialen, excl. BTW
good to know: Korting mogelijk bij het boeken van meerdere modules tegelijk

Boek nu

Creativiteitstechnieken en conceptdenken

Een tweedaagse training die leert om tot creatieve evenementenconcepten te komen.

Evenementenconcepten die authentiek, verrassend en origineel zijn. Die daardoor zorgen voor een betere opkomst en vervolgens voor een sterkere beleving van het event.

Een groter bereik van de doelgroep dus, zowel kwantitatief als kwalitatief.
Hiertoe nemen wij u eerst mee (dag 1) in de wereld van creativiteit: Creativiteit, hoe werkt dat? Hoe wek je creativiteit op? Creatief zijn kun je leren! Welke technieken en methoden zijn hiervoor? Na een korte rondleiding in ieders eigen brein om te ontdekken waar persoonlijke creatieve talenten liggen, doorlopen we het creatieve denkproces. U leert een goede startvraag te formuleren die voor u van toepassing is. Zodat de volgende dag geïnspireerd gestart kan worden met het maken van een aansprekend concept.

Want hoe kunnen de verworven creatieve vaardigheden nu ingezet worden (dag 2) om tot succesvolle, aansprekende en doeltreffende eventconcepten te komen? Hoe kom je tot een rode draad voor een event en hoe kan deze rode draad in alle onderdelen van het event worden verweven, zodat de beleving voor de gasten een logisch geheel is?

De training is interactief van opzet, waarbij naast inzicht in de theorie, aan de hand van diverse oefeningen en casestudies in groepjes wordt gewerkt. U wisselt tijdens deze training ideeën, kennis en ervaring uit. Rode draad van de training is het proces om tot een succesvol ontwerp van een evenement te komen.

Het ‘ontwerpproces’ staat centraal.

Trefwoorden

events evenementen event evenement creativiteit eventmarketing evencommunicatie creatie concept eventconcept conceptdenken

Locatie

Youmeet,

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden