De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Webinar Marketing Analytics en Intelligence

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: webseminar
onderwerp: marketing intelligence / market research
wanneer: van 6 september 2017
van 11.00 uur tot 12.00 uur
over: Marketing Analytics en Intelligence

Boek nu

Tijdens dit webinar worden de mogelijkheden van Big Data binnen de (online) marketingwereld besproken. Hierbij gaan we onder andere in op de customer journey, profielen. databronnen, predictive analytics en geven we tips voor implementatie.
Als marketeer kun je er eigenlijk niet meer omheen. Om de concurrentie bij te blijven, leads te genereren en klanten te behouden zul je gebruik van data moeten maken. Maar hoe makkelijk het is om te zeggen dat je als marketeer iets met je data moet doen, zo lastig kan het zijn om ermee te beginnen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Wil jij weten hoe je een start maakt met data driven marketing? In dit webinar maakt Arjan Burger je wegwijs in de wereld van Big Data en legt daarbij voortdurend de link naar (online) marketing.


Meer weten?

Wil je meer weten over Marketing Analytics? Volg dan de training Marketing Analytics & Big Data bij Eduvision.Tijdens deze training leer je alle (analyse)vaardigheden die je al marketeer van de toekomst nodig hebt. Zo wordt er ingegaan op data mining, predictive analytics, segmentatie. algoritme marketing en datavisualisatie. Bovendien is er gedurende de training ruime aandacht voor je eigen praktijkcase. Wil je meer weten over deze training? Ga dan naar http://www.eduvision.nl/course/marketing-analytics-en-big-data.

Wij organiseren ook regelmatig andere gratismwebinars. Kijk op www.eduvision.nl/webinars voor een actueel overzicht van alle webinars.

Locatie

Online,

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden