De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Gratis Webinar Webschrijven

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: webseminar
onderwerp: online marketing
wanneer: van 12 juli 2017
Vanaf 11.00 uur tot 12.00 uur
over: Webschrijven

Boek nu

Wil jij weten waar je op moet letten bij het schrijven van webteksten? Volg dan het gratis webinar Webschrijven!
Het schrijven op een website is een vak apart. Een bezoeker beslist binnen enkele seconden of een website de moeite waard is. Het is daarom belangrijk om de content te laten voldoen aan een tal van klanteneisen. Om hier zicht op te krijgen organiseert Eduvision het webinar Webschrijven!

In het webinar laten wij jou zien waar je op moet letten bij het schrijven van webteksten. Wij behandelen verschillende aspecten zoals: scanbaar schrijven, verschillende structuuraanduiders, schrijfstijlen en diverse tips. We sluiten af met een praktijkcase waarin je jouw eigen webteksten kunt laten scannen.


Meer weten?

Wil je meer weten over webschrijven en hoe je het moet toepassen? Volg dan de cursus Webschrijven bij Eduvision. Tijdens de cursus krijg je aanwijzingen voor het opstellen van goede webteksten. Daarnaast pas je de theoretische uitgangspunten toe aan de hand van jouw eigen praktijksituatie. Zo kan je bijvoorbeeld een opzet maken voor de content van jouw eigen website of project waar je aan werkt. Kijk op http://www.eduvision.nl/course/webschrijven voor meer informatie over de Cursus Webschrijven.

Locatie

Online,

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden