De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Gratis SEO Webinar

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: webseminar
onderwerp: online marketing
wanneer: van 5 juli 2017
van 11.00 uur - 12.00 uur
over: Zoekmachines, SEO

Boek nu

Wil jij graag leren hoe je met jouw website hoog scoort in Google? Volg dan het gratis SEO webinar voor tips.
Zoekmachines bepalen in steeds hogere mate jouw bedrijfsresultaat. Content is dan ook een belangrijke factor als het gaat om jouw ranking in Google. Daarom presenteert Eduvision het SEO Webinar.

Tijdens het SEO Webinar laten wij je zien waar je op moet letten bij het schrijven van content voor Google. We gaan in op effectief zoekwoordenonderzoek, koppen, metatags en de structuur van de tekst. Ook staan we stil bij hulpprogramma’s, tools en een praktijkcase. Zo kom je nog een stap dichterbij het communiceren van de juiste content! Daarbij is het ook nog gratis!

Meer weten?

Wil je meer weten over wat zoekmachinemarketing voor je bedrijf kan betekenen? Tijdens de Cursus Zoekmachinemarketing stippelen we een concrete zoekmachinestrategie uit. We maken daarbij een analyse van de juiste zoekwoorden en werpen een blik op de verschillende rankingfactoren en optimalisatietools. Kijk op http://www.eduvision.nl/course/zoekmachines voor meer informatie over de Cursus Zoekmachinemarketing.

Wij organiseren ook regelmatig gratis webinars over bijvoorbeeld andere online marketing onderwerpen. Kijk op www.eduvision.nl/webinars voor een actueel overzicht van alle webinars.

Trefwoorden

Zoekmachine Webinar Gratis Content Zoekwoordenonderzoek Metatags SEO

Locatie

Online,

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden