De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Workshop effectieve beurspresentatie

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: workshop
onderwerpen: communicatie/pr, corporate communicatie, creatie/design
wanneer: van 21 juni 2018
14.00 - 17.00

Boek nu

Veel beursstands moeten alleen mooi en functioneel zijn. Zelden ontwerpen bedrijven ze met het gewenste resultaat of beoogde effect als uitgangspunt. Hoe je dat verandert, ontdek je in deze workshop, die DST - het experience bureau verzorgt samen met Beewan.
Hoe effectief je beurspresentatie wordt, hangt af van tientallen factoren. Hoe zit het met de stopping power, bijvoorbeeld? En in hoeverre draagt de presentatie bij aan een hoger resultaat? Waar mag je aan dénken als we het hebben over ‘hoger resultaat’? In de workshop laten we aan de hand van spectaculaire cases zien dat succes (meestal) een keuze is. Als het totale proces maar vanaf de eerste voorbereidingen tot en met de evaluatie daarop wordt ingericht.

Locatie

DST - het experience bureau, Amsterdam

Prijs:

Onze kosteloze workshops zijn exclusief bedoeld voor beslissers en professionals op het gebied van management, commercie, marketing en (jongeren)communicatie.

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden