De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Workshop arbeidsmarkt en jongerencommunicatie

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: workshop
onderwerpen: communicatie/pr, corporate communicatie
wanneer: 8 februari 2018
14:00 - 17:00

Boek nu

De krapte op de arbeidsmarkt noodzaakt bedrijven om in een vroeg stadium in contact te komen met jongeren. Maar hoe val je als bedrijf(stak) nog op? Maak kennis met de belevingswereld van jongeren. En stel ze rechtstreeks vragen over wat je (bedrijf) bezighoudt.
De krapte op de arbeidsmarkt noodzaakt bedrijven om in een vroeg stadium in contact te komen met jongeren. Maar jongeren krijgen meer dan 3.600 boodschappen per dag te verwerken. In print, digitaal, multimediaal. Dus hoe val je als bedrijf(stak) nog op in die boodschappenbrij?

Wacht niet tot je vacatures hebt, maar ontwikkel een contactstrategie met een horizon van twee tot vijf jaar. De kunst is om jongeren jouw bedrijf te laten ervaren. Om inspirerende ontmoetingen te creëren. Wat daarbij wel of niet werkt? Ontdek het tijdens onze workshop arbeidsmarkt en jongerencommunicatie. Door met jongeren in gesprek te gaan. In deze workshop kun je al je vragen kwijt. Disclaimer: de antwoorden die je krijgt zijn soms eerlijker dan je van jongeren verwacht.

Locatie

DST - het experience bureau, Amsterdam

Prijs:

Deze kosteloze workshop is exclusief bedoeld voor beslissers en professionals op het gebied van management, commercie, marketing en (jongeren)communicatie.

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden