De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Inspiratietrip experience trends in Amsterdam

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: masterclass
onderwerpen: communicatie/pr, corporate communicatie, creatie/design
wanneer: van 20 april 2018
hele dag

Boek nu

In Amsterdam gebeurt ‘t. In één dag laat DST - het experience bureau je zoveel mogelijk trends zien – brand experience, retail, educatie, leisure, horeca.
We beginnen met een ontbijt in het DST ‘experience lab’ aan de Ruijterkade 113. Bij de koffie praten we je bij over theorie. We gaan in op Pine & Gilmore, maar ook op de next level in experience. Dan gaan we op pad en bezoeken de I Amsterdam Store, Tony’s Beurs Store (de gloednieuwe experience van Tony’s Chocolonely), het bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank en de Heineken Experience. Tussendoor lunch op een leuke plek. We eindigen met een wrap up en een netwerkborrel bij ons aan het IJ.

Locatie

DST - het experience bureau, Amsterdam

Prijs:

In tegenstelling tot onze andere kosteloze workshops en inspiratietrips, vragen we voor deze dag een bijdrage van € 195,– per persoon. Dit is inclusief ontbijt, lunch en borrel. Deze inspiratietrip organiseren we samen met Sandenburg Concept Creation.

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden