De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Food & E-commerce

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: congres
onderwerp: online marketing
wanneer: van 27 juni 2017
prijs: €395, €100 early bird korting tot en met 1 mei 2017.

Boek nu

Vaktitels Distrifood, Foodmagazine en Twinkle bundelen de krachten in iets nieuws: een congres over e-commerce in food, na de pioniersfase.

De aanbieders komen van alle kanten: supermarkten storten zich met wisselend succes op online, maar ook uit de internethoek komen nieuwe spelers. Denk Picnic, denk HelloFresh, denk Amazon. Allemaal doen ze een beroep op het ‘maagaandeel’ en het budget van de klant. Ondertussen wenden zich steeds meer fabrikanten direct tot consumenten online.

Verschillende retailers, A-merken en analisten delen hun ervaringen op Food & E-commerce. Wat zijn de best practices en trends in onder meer marketing en logistiek? Waar gaat het naartoe?

Nederlanders besteden wekelijks méér aan food dan aan non-food. Het online marktaandeel is echter nog beperkt, de huidige groei veelbelovend, de kansen daarmee enorm. De tijd voor kennisdeling is rijp

Trefwoorden

Food, E-commerce, online marketing, retail

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht, Utrecht

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden