De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Cross Border e-commerce Event

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: congres
onderwerp: online marketing
wanneer: van 6 september tot 6 juni 2017
prijs: Early Bird korting tot en met 15 juni 2017.

Boek nu

Jaarlijks ontmoeten de koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar op het Cross Border e-commerce Event. Dit jaar wordt het event voor het 5e jaar georganiseerd. De lustrumeditie heeft als thema ‘ The Next Level’. Hoe komt u na de pioniersfase van uw bedrijf tot exponentiële groei? Leer tijdens keynotes van de snelstgroeiende e-commerce bedrijven over trends en kansen. Dit niet te missen event vindt plaats bij Mereveld in Utrecht. Zet woensdag 6 september 2017 in uw agenda en schrijf u in!
Op het Cross Border e-commerce Event ontmoeten koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar in Utrecht. Het jaarlijks terugkerende event is uniek in Nederland en speelt in op de informatiebehoefte van retailers en e-commercebedrijven die willen aanhaken bij de internationale ontwikkelingen en internationaal willen uitbreiden.

Het Cross Border e-commerce Event vindt plaats op 6 september 2017. In 2013 is het event geïnitieerd door Dexport. Dit jaar wordt het Cross Border e-commerce Event georganiseerd door Dexport en Twinkle. Op het Cross Border e-commerce Event wordt de Cross Border top 30 bekend gemaakt; een ranglijst met hierin de 30 Nederlandse e-commerce bedrijven die de hoogste omzet halen uit het buitenland. Het event vindt dit jaar plaats bij Mereveld Utrecht.

Wilt ook u de wereld veroveren? Meld u direct aan.

Trefwoorden

Cross Border, e-commerce, export, online marketing

Locatie

Mereveld, Utrecht

Meer informatie

Informatie opvragen

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden