De plek waar je makkelijk een event kan vinden en plaatsen.

Terug naar overzicht

Voor dit event is korting beschikbaar

Agile Leadership Europe 2018

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: congres
onderwerp: professionele vaardigheden
wanneer: van 17 mei 2018
good to know: € 500,- korting bij aanschaf van 5 tickets!

Boek nu

Agile Leadership Europe stelt de Agile leider van de toekomst centraal. Wat is de rol van leidinggevenden binnen het Agile werken? Het antwoord vind je op Agile Leadership Europe tijdens een keynote van onder andere David Marquet of tijdens een sessie van experts op het gebied van Agile leiderschap.

Organisatie:
Agile Leadership Europe
Brassersplein 1
2601CX Delft
0152411834


Agile Leadership Europe is een samenwerking tussen Managementboek en Prowareness. Waar Prowareness gespecialiseerd is in Agile consultancy en trainingen, begeeft Managementboek zich in de wereld van (bestseller) auteurs van (Agile) managementboeken. Verschillende consultants binnen Prowareness hebben, na met de voeten in de klei te hebben gestaan, een boek uitgebracht met betrekking tot Agile werken en/of management. Hierdoor is er altijd een goede relatie met uitgever Managementboek geweest. Met een focus op managers als doelgroep, is deze samenwerking de perfecte combinatie om een fantastisch event neer te zetten.

Boek nu

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden